Villa i Puyol ipak na EURO-u, Barcin dvojac uz reprezentaciju kao moralna podrška

Nedjelja, 03. lipnja 2012. 16:43 Napisao/la  SC

Direktor španjolske reprezentacije Jose Maria Claramunt službeno je pozvao ozljeđeni dvojac Barcelone da bude dijelom reprezentacije u Poljskoj i Ukrajini

 

 

 

Iako zbog ozljeda neće biti na dispoziciji izborniku Del Bosqueu, Barcine zvijezde David Villa i Carles Puyol ipak će biti uz "furiju" na EURO-u. Naime, direktor španjolske reprezentacije Jose Maria Claramunt službeno je pozvao dvojac Barcelone da bude dijelom reprezentacije u Poljskoj i Ukrajini.

Barcelonin napadač i branič zbog ozljeda su otpali iz kombinacija za nastup na europskoj smotri, no, stručni stožer reprezentacije je izrazio želju da obojica budu smještena u kampu reprezentacije i tako daju podršku kolegama u nacionalnom dresu. Još se uvijek čeka njihov odgovor.

Ovo nije prva ovakva situacija u španjolskoj reprezentaciji, na SP-u u Japanu i Južnoj Koreji 2002. godine uz reprezentaciju je cijelo vrijeme bio vratar Santiago Cañizares koji se ozlijedio prije prvenstva.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.