Marin Tomasov i Duje Čop potpisali ugovore s Dinamom

Petak, 15. lipnja 2012. 16:09 Napisao/la  Z. G.

Svaki kvalitetan igrač, a Duje Čop to svakako jest, veliki je plus za Dinamo. Odlična je vijest što smo dobili pojačanje u napadu, objasnio je trener "modrih" Ante Čačić

Na bih ništa pričao prije petka, jer bih tada trebao i službeno postati Dinamov igrač, rekao je Marin Tomasov nakon prvoga treninga s maksimirskom momčadi. Dočekao je petak, službeno postao Dinamov igrač i - progovorio:

- Evo, napokon sam zgotovio moj transfer u Dinamo i sad se mogu posve usredotočiti samo na igru i rezultate. Nadam se da ću svojom igrom dati doprinos najtrofejnijem hrvatskom klubu i pomoći mu u novom pohodu na Ligu prvaka, naglasio je Tomasov.

Istodobno je ugovor s "plavima" parafirao i njegov bivšu suigrač iz Hajduka, Duje Čop. Prošlu je sezonu proveo u dresu Splita, a s "plavima" je potpisao ugovor do 2016. godine. No, to ne znači da će toliko dugo u i ostati u Dinamu… Pa Eduardo je ugovor imao do 2017.

- Znam kakva je konkurencija u Maksimiru i što se očekuje od mene. Jako sam sretan što sam došao u ovako veliki klub. Znam da je konkurencija u iznimno jaka u napadu. Beqiraj je najbolji strijelac lige, Krstanović je došao kao najbolji strijelac prvenstva, a tu je i Rukavina o čijim kvalitetama svi sve znamo. Unatoč svemu, ne bih dolazio u Dinamo da ne vjerujem u svoje mogućnosti, objasnio je Čop.

Detalje o Čopovu transferu ponudio je i sportski direktor Zoran Mamić:

- Ovo nije prvi put da smo bili u kontaktu s Čopom, i prije smo pokušavali potpisivati ugovor s Dujom pa smo vrlo zadovoljni što smo i uspjeli. Radi se o kvalitetnom mladom igraču koji nam po profilu doista odgovara, objasnio je Zoran Mamić, dok je trener Zagrepčana Ante Ččaić dodao:

- Svaki kvalitetan igrač, a Duje Čop to svakako jest, veliki je plus za Dinamo. Odlična je vijest što smo dobili pojačanje u napadu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.