Del Bosque i Xavi poručuju: Protiv Hrvatske idemo po pobjedu

Petak, 15. lipnja 2012. 15:00 Napisao/la  SC

Idemo na pobjedu. Mi smo sportaši i pokušat ćemo svladati Hrvatsku. U dobrom smo ritmu i visoka pobjeda nad Irskom nam puno znači na planu samopouzdanja, objašnjava španjolski izbornik

U taboru španjolske reprezentacija vlada odlična atmosfera. "Furija" sigurno korača prema obrani naslova i nakon demoliranja Irske dovoljan joj je samo bod u ogledu s Hrvatskom. No, izbornik Vincente del Bosque otklanja priče o eventualnom dogovoru s "kockastima", budući da bi rezultat 2:2 obje reprezentacije lansirao u drugi krug.

- Idemo na pobjedu. Mi smo sportaši i pokušat ćemo svladati Hrvatsku. U dobrom smo ritmu i visoka pobjeda nad Irskom nam puno znači na planu samopouzdanja, objašnjava španjolski izbornik.

Sličnog je razmišljanja i "glavni motor" Španjolske Xavi Hernandez.

- Zadovoljni smo rezultatom, bili smo na odličnoj razini i protiv Irske je viđena prava Španjolska. Ova pobjeda nam puno znači prije ogleda s Hrvatskom, objašnjava glavni playmaker Španjolske i Barcelone.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.