Cesare Prandelli: Protiv Hrvatske igramo odlučujuću utakmicu, nepredvidljiva su reprezentacija

Ponedjeljak, 11. lipnja 2012. 18:47 Napisao/la  SC

Odlučujuća utakmica za nas. U slučaju pobjede izbjegli bi sve probleme. Hrvatska je nepredvidljiva reprezentacija koja posjeduje veliku kvalitetu. Neće biti lako, objašnjava Prandelli

Talijanski izbornik Cesare Prandelli brzo se okrenuo dvoboju protiv Hrvatske nakon ohrabrujućeg boda protiv aktualnih prvaka Španjolaca. Prandelli uoči ogleda s "kockastima" visoko drži tenzije, svjestan važnosti dvoboja.

- Ogled s Hrvatskom je ključan. Odlučujuća utakmica za nas. U slučaju pobjede izbjegli bi sve probleme. Igramo protiv jako neugodnog protivnika. Hrvatske je nepredvidljiva reprezentacija koja posjeduje veliku kvalitetu. Neće biti lako, odlučivat će detalji, objašnjava talijanski izbornik, koji prema najavama neće mijenjati puno u odnosu na ogled s "furijom".

Priliku bi od prve minute mogao dobiti Di Natale.

- Posljednji treninzi će otkloniti sve dileme. Mislim da neću mijenjati puno, zaključit će Prandelli.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.