Christian Maggio: Hrvatska je vrhunski fizički pripremljena, ali i mi smo u odličnoj formi

Srijeda, 13. lipnja 2012. 09:51 Napisao/la  SC

Dobro smo ih proučili i vidi se da su u vrhunskoj su fizičkoj formi. Ovo je odlučujuća utakmica za nas, objašnjava veznjak talijanske selekcije i Napolija Christian Maggio

Kako se bliži ogled u Poznanu talijanski nogometaši sve su više svjesni opasnosti koja im priijeti iz hrvatske reprezentacije. "Azzurri" su odličnom partijom protiv Španjolaca podignuli vlastito samopouzdanje, ali je respekt prema sljedećem protivnike sve više očit.

- Susret sa Španjolcima bio je vrlo važan za naše samopouzdanje, ali sada smo potpuno okrenut Hrvatskoj koja je potpuno drugačija momčad od Španjolske. Dobro smo ih proučili i vidi se da su u vrhunskoj su fizičkoj formi. Ovo je odlučujuća utakmica za nas, objasnio je veznjak talijanske selekcije i Napolija Christian Maggio, koji se još malo osvrnuo i na utakmicu protiv Španjolske.

- EURO smo otvorili smo na odličan način i mislim da smo pokazali kako je onaj poraz od Rusije bio slučajan. Odigrali smo odličnu utakmicu i da nam nisu onako brzo zabili izjednačujući pogodak mi bismo slavili, zaključio je Maggio.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.