Hrvatska i Španjolska odigrale 2:2 prema UEFA-inom test izvještaju s ogleda u Gdansku

Ponedjeljak, 18. lipnja 2012. 19:47 Napisao/la  SC

Scenarij koji bi Talijane izbacio s EURO-a odigrao se u izmišljenom izvještaju UEFA-e kojim su  testirane veze interne televizije u press centrima na EURO-u

Hrvatska i Španjolska odigrat će 2:2, barem ako se pita UEFA-u. Naime, takav je scenarij nastao u izmišljenom izvještaju UEFA-e kako bi se  testirale veze interne televizije u press centrima na EURO-u. 

U izmišljenom izvještaju Španjolci su poveli golom Torresa u šestoj minuti, a "kockastima" je izjednačenje u istoj minuti donio Mandžukić. U 51. minuti Jelavić opet dovodi Hrvatsku u prednost, a odmah minutu poslije Iniesta postavlja konačan rezultat, koji bi "azzurre" izbacio sa EURO-a. Zanimljivo, u izvještaju Hrvatska ima veći posjed lopte od "furije".

UEFA-ina zezancija odmah je dobila veliki prostor u talijanskim medijima, a Corriere dello Sport razvukao ga je preko naslovnice, pitajući se je li to namjerna šala i jednostavno nespretni gaf krovne organizacije europskog nogometa.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.