Novi udarac za Engleze, nakon Lamparda i Barryja EURO propušta i Gary Cahill

Nedjelja, 03. lipnja 2012. 19:39 Napisao/la  SC

Cahill će EP propustiti zbog loma čeljusti kojeg je zaradio u subotnjoj provjeri protiv Belgije na Wembleyu kada se teško sudario s vlastitim vratarom Joeom Hartom

Engleska nogometna reprezentacija doživjela je još jedan šok tjedan dana prije početka EURO-a, smotru u Poljskoj i Ukrajini propustit će i branič Chelseaja Gary Cahill. Iz Engleskog nogometnog saveza (FA) u nedjelju su potvrdili da Cahill zbog ozljede neće nastupiti na Europskom prvenstvu, a umjesto njega momčadi je naknadno priključen branič Liverpoola Martin Kelly. Cahill će kontinentalnu smotru propustiti zbog loma čeljusti kojeg je zaradio u subotnjoj provjeri protiv Belgije na Wembleyu kada se teško sudario s vlastitim vratarom Joeom Hartom.


"Gordi Albion" tako je u samo tjedan dana ostao i bez treće igrača u kadru. Engleski izbornik Roy Hodgson već je ranije ostao bez Garetha Barryja (trbušni zid) i i Franka Lamparda (prepone). Dobra vijest za engleske navijače je oporavak Johna Terryja, čiji problemi s preponama ipak nisu ozbiljnije naravi.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.