VN Italije: Sebastain Vettel kreće s pole positiona, Mark Webber drugi

Subota, 07. rujna 2013. 18:14 Napisao/la  SC

Vettel je bio najbrži s vremenom 1:23.755 minute. Drugo mjesto pripalo je njegovom klupskom kolegi Marku Webberu (1:23.968), dok je treći Nico Hulkenberg (Sauber, 1:24.065)

 

 

 

Sebastain Vettel, član Red Bulla i aktualni svjetski prvak, krenut će se prve startne pozicije u nedjelju na Velikoj nagradi Italije koja se vozi u Monzi.

Vettel je bio najbrži s vremenom 1:23.755 minute. Drugo mjesto pripalo je njegovom klupskom kolegi Marku Webberu (1:23.968), dok je treći Nico Hulkenberg (Sauber, 1:24.065).  Ferrarijev dvojac Felipe Massa i Fernando Alonso ostvarili su četvrto i peto mjesto. Iznenađenja su bili loši rezultati Lewisa Hamiltona (Mercedes) i Kimija Raikkonena (Lotus) koji će krenuti s 11. odnosno 12. mjesta.

- Ovo je za nas posebna staza, posebno kada se sjetim 2008. kada sam tu upisao prvu pobjedu. Naš bolid je fantastičan ovaj vikend. Bili smo brzi u petak, i to smo prenijeli na subotu. Mislim da je ipak malo iznenađenje da imamo oba bolida u prvom redu, rekao je Vettel.

Nakon kvalifikacija posebno je bilo zanimljivo u boksu Ferrarija, a Alonso je demantirao da je ljude u Ferrariju nazvao idiotima.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.