Nico Rosberg zajahao bika i tako čestitao blagdane svim navijačima

Nedjelja, 23. prosinca 2012. 15:29 Napisao/la  SC

U odijelu u kojem inače vozi utrke Formule 1, ali s kaubojskim čizmama na nogama, Rosberg je zasjeo na razjarenog bika i izdržao dvije sekunde

Nico Rosberg, pilot momčadi Formule 1 Mercedesa, započeo je s "pripremama" na novu sezonu, iako je 2012. tek završila prošloga mjeseca. Rosberg, koji je prošlu sezonu okončao na devetom mjestu poretka Svjetskog prvenstva, na jedan je dan odlučio postati "džokej".

Naime, u odijelu u kojem inače vozi utrke Formule 1, ali s kaubojskim čizmama na nogama, Rosberg je zasjeo na razjarenog bika, te u stilu pravog američkog rodea na istom zajahao. Očekivano, bik ga je zbacio za svega dvije sekunde, ali srećom Nijemac je prošao bez ikakvih ozljeda.To je ujedno bila Rosbergova i Mercedesova čestitka navijačima za sretne i uspješne blagdane.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.