Stipe Žunić: Hitac preko 22 metra je pitanje trenutka, to se moglo dogoditi u Londonu

Utorak, 08. kolovoza 2017. 20:06 Napisao/la  SC

Žunić  doletio u Split odakle je odmah produžio za rodni Zadar

Stipe Žunić stigao je zrakoplovom iz Londona u Split, hrvatski kuglaš osvojio je brončanu medalje na Svjetskom atletskom prvenstvu.

U splitskoj zračnoj luci gdje dočekalo ga je izaslanstvo ASK Split, prijatelji i župan splitsko-dalmatinski Blaženko Boban...

- Hitac preko 22 metra je pitanje trenutka, to se moglo dogoditi na Svjetskom prvenstvu u Londonu, a može se ne dogoditi do kraja sezone. Ako ne ostvarim hitac od 22 metra ove godine, onda će to biti sljedeće godine, rekao je Žunić.

Naglasio je kako mu je jako važno skorašnje natjecanje Dijamantne lige u Birminghamu, na kojem će loviti bodove za plasman na završnicu Dijamantne lige u Bruxellesu.

- To će biti moje posljednje natjecanje ove sezone, a onda ću se tijekom cijelog rujna kupati. Najbitnije mi je da se večeras podružim obitelji u Zadru, a već sutra me čeka trening u Splitu, rekao je Žunić.

- Oduševljeni smo time što je Stipe napravio i to ovo je velika stvar za ASK, jer ponovno imamo vrhunskog sportaša, ali i vrhunskog čovjeka, rekao je dopredsjednik ASK-a Ivica Bubić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.