×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 46

SLIJEDI NOVA STANKA  

Sandra Perković ozlijedila kralježnicu, upitan nastup na OI u Londonu

Ponedjeljak, 19. prosinca 2011. 23:56 Napisao/la 

Hrvatska atletičarka Sandra Perković ozlijedila je kralježnicu tijekom priprema u Medulinu

Ponajbolja hrvatska atletičarka i aktualna europska prvakinja u bacanju diska Sandra Perković ozlijedila je leđa posljednjeg dana priprema reprezentacije u Medulinu te bi mogla biti podvrgnuta operativnom zahvatu.

Sandra je prilikom posljednje serije dizanja utega osjetila da se nešto pomaknulo u leđima te je ubrzo prebačena u Mornaričku bolnicu u Puli gdje su prvi nalazi pokazali određene promjene na kralježnici. Još uvijek nije poznat intenzitet ozljede kao niti terapija kojoj će biti podvrgnuta, no kao jedna od mogućnosti spominje se operativni zahvat. Ipak, puno toga trebalo bi biti jasnije već u utorak kada će Perković biti podvrgnuta dodatnim pregledima.

Ova ozljeda došla je u nezgodnom trenutku budući da je 21-godišnjoj hrvatskoj atletičarki prije tjedan dana istekla šestomjesečna suspenzija zbog dopinga pa je taman počela hvatati formu uoči Olimpijskih igara u Londonu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.