SANDRA PERKOVIĆ Imala sam tehničkih problema, mogla sam baciti i dalje

Ponedjeljak, 14. kolovoza 2017. 09:49 Napisao/la  SC

 Perkovićka drugi put u karijeri postala najbolja na svijetu u bacanju diska


 Sandra Perković postala je svjetska prvakinja u Londonu, drugi put u karijeri postala je najbolja na svijetu u bacanju diska.

- Osjećam se prekrasno, vratila sam svjetsku titulu u svoju u ruke, sezona je za mene bila teška, imala sam uspona i padova, izvukla sam najbolje. Dva puta sam bacila preko 70 metara, a mogla sam baciti i dalje. Bodrila sam se iz serije u seriju, imala sam tehničkih problema, ali iz natjecanja u natjecanje ću to ispraviti. Imala sam odlično zagrijavanje, natjecanje je bilo još bolje, rekla je Perkovićka kojoj je londonski stadion  sretno mjesto budući da je na njemu osvojila i olimpijsko zlato:

- Svi su nas bodrili, osjećam se ovdje kao doma, dala sam sve od sebe i nadam se da sam učinila Hrvate ponosnima, kazala je Perković.

- Došli smo spremni, iako smo u Riju osvojili zlato ostao je zlatan okus od rezultata, a 2015. je izgubila u prvom hicu tako da smo htjeli pokazati da i mi u prvom hicu možemo riješiti natjecanja, rekao je trener Edis Elkasević.

Poredak:
1. Sandra Perković (Hrvatska) 70.31
2. Dani Stevens (Australija) 69.64
3. Melina Robert Michon (Francuska) 66.21
4. Yaime Perez (Kuba) 64.82
5. Denia Caballero (Kuba) 64.37
6. Nadine Müller (Njemačka) 64.13
7. Xinyue Su (Kina) 63.37
8. Bin Feng (Kina) 61.56

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.