Hanžekovićev memorijal: Sandra Perković postavila rekord mitinga, Sara Kolak druga

Utorak, 29. kolovoza 2017. 22:43 Napisao/la  SC
Sandra Perković
Sandra Perković


Sandra Perković  pobijedila je na 67. Hanžekovićevom memorijalu novi rekordom mitinga!

Svjetska prvakinja ispunila je obećanje, bacila disk 70,83 metra i postavila rekord.

Perkovića je bacila drugi najbolji hitac u ovoj sezoni, dulje je bacila samo na mitingu u Bellinzoni (71,41 m), gdje je postigla aktualni hrvatski rekord.

Sara Kolak prvi je put nastupila na najvećem atletskom mitingu u Hrvatskoj. Nije uspjela pobijediti, ali je posljednji hicem izborila drugo mjesto.

- Umorna sam, idem doma. Čeka me još puno posla. Prve hice bolje da ne spominjem, jednostavno nije išlo. Tehnički je bilo slabo, osim zadnjeg hica. Trebalo mi je da analiziram sve što se dogodilo, što trebam popraviti... Sa sezonom sam prezadovoljna, rekla je Sara.

Kanađanka Elisabeth Gleasdle pobjednica je natjecanja bacačica koplja na zagrebačkom atletskom mitingu, na kojem je hicem od 63,40 metara nadmašila olimpijsku pobjednicu Ludbrežanku Saru Kolak, čije je koplje poletjelo do 61,86 metara.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.