KARATE MEMORIJAL SLAVONSKI BROD

Sedam primorskih zlatnika, dva srebra i tri bronce

Utorak, 16. listopada 2012. 09:13 Napisao/la  M. B.

Zlato su osvojili Boran Berak, Aja Vukoja, Ana Vretenar, Lea Vukoja, članovi Karate kluba TAD, Paola Manola i Petra Žic iz Opatije i Antonella Gašparac  iz Delnica

Boran Berak, Aja Vukoja, Ana Vretenar, Lea Vukoja, članovi Karate kluba TAD, Paola Manola i Petra Žic iz Opatije i Antonella Gašparac  iz Delnica osvojile su prvo mjesto Memorijalu Slavonski Brod na kojem je nastupilo 550  natjecatelja iz 75 klubova i šest zemalja  (Hrvatska,  BiH, Slovenija,  Makedonija,  Srbija  i  Slovačka).  

U juniorskom uzrastu Petra Žic Slavila je u kategoriji do 59 kilograma, dok je Boran Berak bio najbolji do 61 kilograma.

Aja Vukoja i Ana Vretenar zlato su osvojile u mlađe kadetskom uzrastu, Aja je slavila do 40 kilograma, a Ana do 50 kilograma. Mateo Nikolić (Zamet, do 57 kg) osvojio je broncu.

Lea Vukoja slavila je među učenicama do 36 kilograma, dok se Antonella Gašparac (Delnice) na najvišu stepenicu pobjedničkog postolja popela u kategoriji do 40 kilograma u kojoj je finalu svladala klupsku kolegicu Emu Tomašić. Paola Manola bila je najbolja među borkinjama preko 40 kilograma, dok je Anton Baždarić (Opatija) bio drugi do 42 kilograma.

U konkurenciji kadeta Kristijan Brkić i Aron Šahini, karatisti Zameta, osvojili su brončana odličja u kategoriji do 57 kilograma.

Liga mladeži NS Rijeka

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.