TREĆI LJETNI KAMP ZA MLADE BOĆARE

Rekordan broj polaznika na Podvežici

Utorak, 28. kolovoza 2012. 08:45 Napisao/la  V. Prokić

Nadam se da će znanja i vještine ostati u djeci, te da će svi postati u budućnosti uspješni boćari, rekao je Sanjin Linić, tajnik Boćarskog saveza Primorsko-goranske županije

Boćarski savez Primorsko-goranske županije,  pod pokroviteljstvom županijske Zajednice sportova treću je godinu zaredom organizirao ljetni kamp za mlade boćare do 14 godina u Boćarskom centru Podvežica. I treću godinu ponovno se broj polaznika povećao. Prošle godine sudjelovao je 31 mladi boćar, a ove godine dva više, njih 33. Sa mladima su radila četvorica trenera – županijski instruktor Dinko Beaković, juniorski izbornik Čedo Vukelić, Vjekoslav Matetić trener Sv.Jakova Jadranovo te Anton Bučević iz Lovrana. Svi oni u svojim matičnim klubovima rade sa mladima, tako da je ovaj kamp napravljen na obostranu korist i dejece i trenera. Obzirom da je broj sudionika, veći nego prošlih godina, to govori koliko je zapravo veliki interes mladih za boćanje, te je za očekivati da će broj polaznika rasti na idućim kampovima.

– Zahvalio bih se klubovima koji su regrutirali i doveli djecu u ovaj kamp jer je ovo najbolji način da mladi nauče osnove ovog sporta, a priliku imaju i treneri koji mogu svladati tehniku rada tako da se po povratku u klubove pravilan rad nastavi. Nadam se da će znanja i vještine ostati u djeci, te da će svi postati u budućnosti uspješni boćari, rekao je Sanjin Linić, tajnik Boćarskog saveza Primorsko-goranske županije dodavši kako je ovaj projekt pun pogodak.


Prijašnjih se godina kamp održavao u Selcima, no zbog velikih vrućina ove je godine odlučeno, da se kamp održi tijekom tri dana u Boćarskom centru Podvežica. Uz pravilno svladavanje osnova boćarskog sporta te iskazivanje napretka kod onih koji su kamp već prošli i koji redovito treniraju, najveća nagrada svima koji su zaslužni za rad kampa je osmijeh i zadovoljstvo na licima mladih boćara željnih znanja o sportu koji su izabrali.

Liga mladeži NS Rijeka

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.