PH U KARATEU

Marko Zbašnik osvojio zlato i srebro

Nedjelja, 21. travnja 2013. 12:34 Napisao/la  SC

Karatist Delte slavio je u kategoriji mlađih učenika, dok je srebro osvojio u konkurenciji učenika

Marko Zbašnik, karatist Delte, osvojio je prvo i drugo mjesto na prvenstvu Hrvatske u katama održanom u Splitu. Marko je bio najbolji u kategoriji mlađih učenika u kojoj je njegov klupski kolega Leon Buzik osvojio brončano odličje, a srebrno odličje je osvojio među učenicima.

Ema Sgardelli, članica Zameta, osvojila je broncu u kategoriji mlađih učenica, dok je Marina Matošević iz Delte bila druga u kategoriji učenica.

U ekipnom dijelu Marko Zbašnik, Aleksandar Kalabić, Robert Samsa, članovi Delte, osvojili su treće mjesto u kategoriji učenika, dok su Ana Katarina Travas, Gjozefina Noshi i Lara Antešić iz Rab Enpija uzele broncu u konkurenciji učenica.

Ema Marinac, Ema Sgardelli i Ema Miljanović, članice Zameta, u ekipnom nastuputu bile su treće u konkurenciji mlađih učenica.

Liga mladeži NS Rijeka

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.