EKIPNO PRVENSTVO HRVATSKE U KARATEU

Juniorke Opatije i kadetkinje Zameta prvakinje

Petak, 12. listopada 2012. 11:04 Napisao/la  SC

Petra Žic, Ana Maria Barak, Glorija Majić obranile su naslov prvaka kod juniorki. Iva Marjanović, Marinca Barac, Ana Vretenar i Iva Simčić iz Zameta bile su prve kod kadetkinja

Petra Žic, Ana Maria Barak, Glorija Majić, članice Karate kluba Opatija, u juniorskoj konkurenciji, te Iva Marjanović, Marinca Barac, Ana Vretenar i Iva Simčić, iz Zameta, kod kadetkinja osvojile su prvo mjesto na ekipnom prventvu Hrvatske u karateu održanom u Biogradu.

Juniorke karate kluba Opatija obranile su prošlogodišnji naslov državnih prvakinja, tako da su dvije godine uzastopno juniorske prvakinje Hrvatske, a godinu prije toga bile su i kadetske prvakinje. Zanimljivo je da su sva tri naslova osvojile u istom sastavu.

Nika Deša, Maja Zorić i Ana Maria Tomić iz Ri Croatije osvojile su broncu u konkurenciji juniorki, dok je riječki klub u istom sastavu osvojio treće mjesto i u kadetskom uzrastu.

Uspješni su bili i juniori Zameta, Riccardo Sgardelli, Filip Barac, Kristian Brkić i Boran Berak osvojili su srebrno odličje.

Liga mladeži NS Rijeka

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.