Županijski savez organizirao nogometni kamp na Krku

Petak, 09. prosinca 2022. 15:10 Napisao/la  SC
Županijski savez organizirao nogometni kamp na Krku

Nogometni savez (NS) PGŽ organizirao je na Krku nogometni kamp, koji se održao od 2. do 4. prosinca.

Prva razina za formiranje selekcije NS PGŽ-e organizirana je tijekom godine kroz selektivne utakmice igrača s područja naše županije, opservacijom utakmica, radom instruktorske službe, radom trenera stožera, komunikacijom klupskih trenera i voditelja škola nogometa.

Na nogometnog kampu odkupili su se igrači rođeni 2010. godine, predselektivnog godišta prema kalendaru natjecanja HNS-a.

Na kampu je sudjelovalo 25 igrača i 4 člana stručnog stožera, program kampa sproveden u cijelosti.

Osnovni zadatak kampa bio je usmjeren sljedećem :
* Na osnovu rada u kampu i odigravanja trening utakmica unutar selekcija odabrati igrače koji bi u budućnosti zadovoljili potrebe hrvatskog nogometa .
* Nadogradnja tehničko-taktičkih i psiho-motoričkih sposobnosti kandidata kroz vježbe koje će se provodili u kampu, kao sto su dinamicko tehničke vježbe, pomoćno nastavne igre, taktičke vježbe i igre, nadograditi i procjenti koji igrači kroz proces obuke mogu pratiti nadogradnju zadanih sadržaja.
* Uvođenje igrača u višu razinu trenažnog procesa s akcentom na usavršavanje igre
* Podizanje razine sportske kulture i sportskog obrazovanja, koji se odnosi na rad vrhunskih nogometaša
* Uvođenje igrača u razinu planiranja i angažiranja, u skladu sa dnevnim biološkim satom

Liga mladeži NS Rijeka

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.