U-15 ŽNK Rijeka drugi na međunarodnom turniru

Utorak, 18. lipnja 2019. 11:21 Napisao/la  SC
U-15 ŽNK Rijeka
U-15 ŽNK Rijeka

 

U nedjelju poslijepodne na terenima SRC Mladost završio je dvodnevni 2. međunarodni turnir za djevojčice “Volim nogomet” u organizaciji NŠ Međimurje-Čakovec.

U dva dana preko 400 mladih nogometašica po nesnosnoj vrućini pružile su kvalitetan nogomet u dvije kategorije U–13 i U–15.

Nakon neizvjesnih utakmica pobjednik u kategorji U-13 je ŽNK Donat iz Zadra koji je u finalu pobijedio slovenski Krim, dok je u U-15 kategoriji najbolja ekipa bila ŽFK Vojvodina iz Novog Sada koja je u finalu bila bolja od Rijeke.

Ukupni poredak u kategoriji U–13
1. ŽNK Donat (Zadar)
2. ŽNK Krim (Ljubljana)
3. NŠ Međimurje – Čakovec
4. ŽNK Maribor
Najbolja igračica: Testen Tinkara (Žnk Krim)
Najbolji strijelac: Ema Čurin (Nš Međimurje – Čakovec)
Najbolja vratarka: Lana Peraić (Žnk Donat)

Ukupni poredak u kategoriji U–15
1. ŽFK Vojvodina (Novi Sad)
2. ŽNK Rijeka
3. FC Spartak (Trnava)
4. ŽNK Donat (Zadar)
Najbolja igračica: Milica Stojić (Vojvodina)
Najbolji strijelac: Margareta Kovačević (Rijeka)
Najbolja vratarka: Jovana Đukić (Vojvodina)

Turnir je bio odlično organiziran, a posebne pohvale idu direktorici turnira Mireli Lukman, predsjedniku ŠN Međimurje-Čakovec Deanu Paniću i voditelju škole nogometa Hrvoju Goričancu.

Uz njih naravno treba spomenuti brojne volontere, uglavnom trenere u školi nogometa kao i ostale koji su pomogli u organizaciji ovog zahtjevnog međunarodnog turnira.

Liga mladeži NS Rijeka

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.