POTEŠKOĆAMA UNATOČ

Prosenjak i većina igračica odlučile ostati

Ponedjeljak, 20. lipnja 2016. 19:23 Napisao/la  V. P.

 Potvrđeno je ono što sam i najavila: ja ostajem trenerica, kaže Prosenjak

Rukometašice Zameta imale su u ponedjeljak priliku izjasniti se žele li ostati ili otići iz Zameta u trenutku kada je financijska situacija vrlo neizvjesna. Iako nije bila prisutna na sastanku trenerica Adrijana Prosnjak upoznata je sa svime.

- Na seminaru sam, no nije to bio nikakav veliki, prijelomni sastanak. Cilj je bio igračice upoznati sa situacijom i vidjeti što misle, jesu li spremne pomoći klubu i ostati ili ne. Potvrđeno je ono što sam i najavila. Ja ostajem trenerica, ekipa je prijavljena za nastup u ligi iduće sezone, a što i kako ćemo, to je još nepoznato, rekla je Adrijana Prosenjak.

Prema riječima trenerice  Zamet će imati respektabilnu ekipu.

- Većina djevojaka ostaje u Zametu što me posebno veseli bez obzira na neizvjesnu i tešku situaciju. Uz one koje su već otišle, Šegota je izjavila da se ne vidi u novoj, pomlađenoj ekipi, a ostalo sve ostaje isto. Nadamo se i dalje da će netko pomoći ženskom rukometnom lideru i izvući nas iz loše situacije, da neće dozvoliti da propadne klub sa 60-godišnjom tradicijom. Pripreme počinju 1. kolovoza i nadam se da ćemo do tada više znati, zaključila je Prosenjak.