Rukometašice Zameta počele pripreme, novi se predsjednik ne nazire...

Četvrtak, 04. kolovoza 2016. 15:50 Napisao/la  Stjepan Lončarić

Adrijana Prosenjak i Jasminka Pilepić srećom imaju veliku bazu u Zametu II trenera Ede Šmita


Rukometašice Zameta krenule su ambiciozno sa pripremama za novo prvenstvo. Od ponedjeljka čak i dva puta dnevno, ali ne i rasterećene od problema, sa kojim su okončale prošlu sezonu.

Neriješene financije, dugovi prema igračicama, klub koji vapi za novim licima u upravi...

Adrijana Prosenjak i Jasminka Pilepić srećom imaju veliku bazu u Zametu II trenera Ede Šmita, pa je čak 11 mladih igračica priključeno prvoj ekipi.

Vratarke Kristina Lopac-Škrinjar, Ella Toskić te Ana Dobrić, Maja Visković, Ivana Dundović, Iva Stanić, Stefani Troskot, Marta Jurčić, Emma Martinović, Katarina Brkljača i Antonella Kalčić nade su Zameta uz kadar koji je ostao iz prošle godine.

Nakon Ćamile Mičijević (Mađarska) i Anamarije Gugić (Podravka) klub će ovih dana napustiti Tea Bunić i vratarka Helena Šegota u za sada nepoznatom pravcu.

Treninzi se održavaju u Centru Zamet, na nogometnom igralištu, trči se po Costabeli. Zna se i termin prve pripremne utakmice.

U Rijeci će 18. kolovoza gostovati Zagorje, a odigravat će se i utakmice sa prvim susjedama iz Umaga i Pule.

Jesen bi mogla donijeti i četvrtog predsjednika na čelo Zameta u posljednjih 26 godina. Nakon Srđana Čevizovića, Ranka Dujmovića i Luke Denone, Zamet bi trebao sredinom rujna održati Izbornu skupštinu.

Nasljednici se ne otimaju...