Martina Nekić: U Varaždin idemo odlučne da ostvarimo prvu pobjedu

Subota, 08. listopada 2022. 11:59 Napisao/la  SC
Martina Nekić
Martina Nekić

Nakon kratke pauze, igračice Drage Žiljaka privele su kraju pripreme za novo kolo i novog protivnika koje ono donosi.

Zamećanke danas u Varaždin od 17 u 4. kolu igraju s Kokom.

Nakon tri uzastopna poraza u ligi, izabranice trenera Žiljaka u Varaždin odlaze s uvjerenjem da će postići pozitivan rezultat.

- Putujemo na sjever gdje nas dočekuje ekipa ŽRK Koka. Očekujemo tešku i borbenu utakmicu te napetosti s jedne i druge strane. Naporno smo trenirale i pripremale se za nadolazeću utakmicu te idemo u Varaždin s čvrstim stavom i odlučne da ostvarimo pobjedu. Ovom prilikom u ime cijelog kluba i igračica želim brz oporavak našoj vanjskoj igrači Emmi Jukan te što brži povratak na teren. Atmosfera među igračicama je pozitivna, no osjeti se pritisak radi želje za pobjedom koju dosada nismo uspjele ostvariti. Nastojat ćemo reducirati tehničke greške, poboljšati realizaciju te podići nivo obrane tijekom svih 60 min na terenu i na kraju uzeti dva boda protivničkoj ekipi, poručuje Martina Nekić, igračica Zameta

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.