RUKOMETNI KUP

Zamećanke ostvarile plasman u polufinale

Srijeda, 22. ožujka 2017. 20:55 Napisao/la  SC

Četvrtfinalna utakmica Kupa: Zamet - Sesvete  23:21 (11:12)


Četvrtfinalna utakmica Kupa

ZAMET – SESVETE  23:21 (11:12)

Dvorana SRC. Gledatelja 100.

 Suci Jurinović (Zadar), Mrvica (Biograd na moru).

 ZAMET: Lopac-Škrinjar, Paurević 1, Plahinek 2 (2), Jerčinović 3, Židek, Tabar 3, Milosavljević 7, Toto, Brkljača, Jelenović 1, Bukvić 3 (1), Toskić, Jurčić 3 (1), Kalčić, Dobrić, Piršl.

 SEVETE AGROPROTEINKA:  Anđelić, Karaula 1, Jakara 3, Čalušić 2, Nuić 1, Marić, Dominiković, Vlajsović 1, L. Bešen, Petrušić 8 (5), G. Bešen, Miletić 1, Bezjak 4.

 Isključenja: Zamet 2, Sesvete 6 minuta.
 
 Sedmerci: Zamet 5 (4), Sesvete 7 (5).

 Rukometašice Zameta ostvarile su plasman u polufinale Kupa nakon što su preokrenule rezultat u drugom dijelu utakmice protiv Sesveta.

Iako su protiv vrlo dobrih suparnica istrčale nekompletne, Zamećankama je pošlo za rukom da ponove prošlogodišnji domet, kada su se plasirale u poluzavršnicu kupa RSH.
 
 Da su Zamet i Sevete izjednačene ekipe  znalo se prije utakmice, na ljestvici obje ekipe sa po 20 bodova zauzimaju 4. i 5. mjesto.

 Utakmica je opravdala očekivanja, u utakmici s deset izjednačenja prevladalo je zajedništvo i voljni moment domaćih igračica.
 
 Cijelo prvo poluvrijeme proteklo je u dominaciji gošći, koje su u 23. minuti imale i visoko vodstvo 6:10, s obzirom da se je igralo na mali broj golova.
 
 U nastavku Zameta hvataju konce, love priključak, a u furioznom finišu dolaze u završnici do uvjerljivog +4 vodstva.
 
 Velike zasluge zaslužuje vratara Jelena Piršl, koja je uoči utakmice skinula longetu sa noge, stala na gol i odvela Zamet u poluzavršnicu kupa RSH za žene.
 
.