Rukometašicama Zameta stigao Djed Božićnjak uoči stanke, isplata vratila nadu u bolju budućnost

Petak, 23. prosinca 2016. 10:54 Napisao/la  V. P.

Nikolinu Strukar koja više neće moći usklađivati poslovne i klupske obveze zamijenit će nekadašnja golmanica Jelena Piršl

I za rukometašice Zameta kreću blagdani. Zimska stanka potrajat će sve do 3. siječnja za kada je zakazano okupljanje i početak priprema.

Zamećanke će na odmor sretnije jer je stigla dugo očekivana financijska injekcija.

- Riješen nam je dio duga, ali za nas je to velika stvar. Idemo sretne i zadovoljne na praznike. Nadam se da ćemo uskoro prebroditi krizu, dobiti novog predsjednika te dobiti organizacijsku sigurnost na obostrano zadovoljstvo. Ovo je doista lijep poklon i hvala svima na čelu sa predsjednikom Denonom, rekla je trenerica rukometašica Zameta Adrijana Prosenjak.

Zamećanke će u Novoj godini doživjeti i promjene na igračkom planu. Naime, Nikolina Strukar zahvalila se klubu i oprostila od ekipe jer je dobila posao te neće biti u mogućnosti uskladiti nove obveze sa klupskima.

- Zbog obiteljskih razloga u Rijeku i u naše redove se vraća golmanica Jelena Piršl koja će biti dostojna zamjena. Piršl je Zametovo dijete sa vrhunskim golmanskim kvalitetama, dodaje Prosenjak.

Trenerica Zameta optimistična je i puna vjere uoči početka Nove godine.

- Vjerujem da dolaze bolji dani te da ćemo uskoro dobiti potrebnu organizacijsku sigurnost. Pripreme ćemo obaviti u Rijeci jer imamo tri tjedna do Kup utakmice. Možda sa Umagom odigramo koju utakmicu. Treba se i psihički spremiti za prvo kolo nastavka prvenstva i utakmicu sa Arenom u Puli, zaključila je Adrijana Prosenjak.