DEJANA MILOSAVLJEVIĆ

Još uvijek se ne osjeća nervoza u svlačionici

Ponedjeljak, 07. studenog 2016. 16:44 Napisao/la  Nenad Daskijević

Sigurno da bi svi htjeli znati što će se događati u klubu, kaže Milosavljevićka


Rukometašice Zameta na gostovanju u Splitu došle su do velikog boda, osvojenog u zadnjem napadu, kada je za konačnih 28:28 pogodila najbolja strijelkinja susreta Dejana Milosavljević, kojoj je to bio osmi pogodak u susretu.

- Sigurno da sam sretna i zadovoljna, kao i cijela ekipa, zbog osvojenog boda u Splitu, s obzirom da smo nastupile bez ozlijeđene Mile Toto. Na kraju mislim da smo mogle doći i do punog plijena, samo nam je trebalo više koncentracije u ključnim momentima. Vrlo loše smo ušle u susret, te dozvolile protivnicama da naprave osjetnu razliku koju smo zatim cijeli prvi dio lovile. Isto se ponovilo i na početku drugog dijela, ali na kraju smo otišle do poravnanja rezultata. Mislim da smo propustile priliku za pobjedu, ali dobro je i sa bodom, jer je ekipa Splita 2010 vrlo neugodna kod kuće. Imale su i domaćinsko suđenje, tako na kraju ipak moramo biti zadovoljne. Bitno da smo ostvarile pozitivan rezultat, kaže Milosavljevićka.

Rezultati su šaroliki, situacija u klubu nije bajna?

- Još uvijek se ne osjeća neka nervoza u svlačionici. Mi sve volimo rukomet i na nama je da treniramo i igramo najbolje što možemo. Klub ima zaostataka prema nama još od prošle sezone i normalno od ove tekuće. Bilo puno ljepše kada bi se to pokrilo da možemo bezbrižno uživati u treninzima i utakmicama. Međutim, moram reći da to nema veze sa lošijim rezultatima.

Trenerica Adrijana Prosenjak odlučila je tražiti odgovore u pauzi prvenstva?

- Da, sigurno da bi svi htjeli znati što će se događati u klubu, da netko kaže kakva nas situacija očekuje. Za sada informacija skoro da nema i mi u svlačionici ne znamo skoro ništa. Stvarno ne znam što bih rekla, mogu se samo nadati pozitivnom raspletu situacije i sigurno da će te znati sve na vrijeme.