ADRIJANA PROSENJAK ISTIČE

Ne pružamo svoj maksimum zbog bremena koji nosimo

Ponedjeljak, 14. studenog 2016. 10:39 Napisao/la  Valentina Prokić

Zamećanke su skrenule pozornost na svoje probleme i sada iščekuju reakciju

Rukometašice Zameta uvjerljivo su u gostima pobijedile ekipu Dalmatinke 33:20. Zamećanke su u sredini prvenstvene ljestvice sa sedam osvojenih bodova.

- Velika pobjeda, ali moram reći da je protivnik najlošija ekipa u ligi. Nije bilo lako putovati, a posebno igrati u tim uvjetima. U dvorani je temperatura bila možda tri, četiri stupnja i po toj hladnoći djevojke su se uspjele dovoljno koncentrirati i odigrati dosta dobru utakmicu. Prije svega bile smo dobre u obrani, a zatim i u napadu koji su predvodile raspoložene Tabar, Kalčić i Plahinek, rekla je trenerica rukometašica Zameta Adrijana Prosenjak.

Zamećanke su pokrenule rješavanje svoje situacije koja nije nimalo ugodna. Iako djevojke putuju, igraju i pobjeđuju, konsolidacija kluba nije na vidiku, kao ni rješavanje financijskih problema.

- Skrenuli smo pozornost na naše probleme onima kojima smo trebali skrenuti. Nadamo se da će to uroditi plodom. Nije bio najmirniji tjedan, ali u ovoj utakmici smo to uspjeli prevazići. No, svi ti problemi se osjete, ne pružamo svoj maksimum zbog bremena koje nosimo. No, što se rezultata tiče, osvojile smo tri boda više nego što sam očekivala uoči početka sezone. Želja nam je sredina gornjeg doma ljestvice i za to ćemo se boriti, zaključila je Prosenjak.