Adrijana Prosenjak: Još uvijek sam trenerica Zameta i mislim da ću to i ostati

Utorak, 14. lipnja 2016. 19:17 Napisao/la  V. P.

 Predsjednik Denona neće otići dok ne nađe zamjenu i dat će sve od sebe da klub nastavi funkcionirati, kaže Prosenjak

Ženski rukometni klub Zamet u prijelaznom je razdoblju. Predsjednik Luka Denona najavio je svoj odlazak sa čelne pozicije, ali taj korak još uvijek nije finaliziran. Dok se ne raščisti situacija sa novim klupskim vodstvo, sve drugo izuzev odlazaka je na čekanju. Adrijana Prosenjak još uvijek je službeno trenerica.

- Nismo konkretno razgovarali o mojoj poziciji. Ja sam još uvijek trenerica i mislim da ću to i ostati. Predsjednik Denona održao je sastanak sa igračicama te ih je upoznao sa situacijom koja je vrlo teška kada su financije u pitanju i sa svojom namjerom da se povuče sa mjesta predsjednika. No, zasad još nitko nije pokazao želju i namjeru da preuzme njegovu funkciju. Klub egzistira 60 godina i vjerujem da će nastaviti postojati te da će pomoć stići. Predsjednik Denona neće otići dok ne nađe zamjenu i dat će sve od sebe da klub nastavi funkcionirati, kaže trenerica rukometašica Zameta Adrijana Prosenjak.

Gugićka i Mičijevićka već su napustile redove Zameta, a odlazaka će biti još.

- Bulićka je najavila odlazak, jer se ne vidi u slaganju nove ekipe, Karlićka odlazi jer nastavlja školovanje u Engleskoj, a moguće je da će još neka igračica otići. Ipak, mislim da će veći dio ekipe ostati. Dolazaka neće biti zbog financijske situacije, ali imamo odličnu generaciju igračica rođenih 1998. i 1999. godine pa ćemo njima dati priliku, dodaje Prosenjak.

Pripreme za novu sezonu trebaju početi 1. kolovoza.

- Vjerujem da će do tada sve nepoznanice biti riješene, zaključila je trenerica Prosenjak.