ADRIJANA PROSENJAK Ne znam kako razmišljaju igračice, kruže priče da više neću biti trenerica

Nedjelja, 10. ožujka 2019. 19:44 Napisao/la  V. P.

Ekipa Zameta trenira do kraja svibnja, tako nam je rečeno u klubu. Teško je reći kako će izgledati iduća sezona i tko će gdje završiti, kaže trenerica Zameta

Adrijana Prosenjak (Zamet)
Adrijana Prosenjak (Zamet) Foto: Sandro Donda

Trenerica rukometašica Zameta Adrijana Prosenjak nakon odluke klupske Uprave o istupanju iz prve lige, nastavila je raditi.

Nedjelju je provela u Umagu na prvenstvu Hrvatske za kadetkinje, godište 2002., kojima je izbornica.

Na tom natjecanju kadetkinje Zameta osvojile su peto mjesto.

- Ekipa Zameta trenira do kraja svibnja, tako nam je rečeno u klubu. Neke djevojke su otišle na posudbu i vratit će se u Zamet u svibnju. Mikolić je otišla u Umag, a Visković, Jelenović i Stanić u Senj. Ostale su još četiri starije igračice te djevojke godište 2000. koje imaju pravo nastupa u Drugoj ligi, kaže trenerica Adrijana Prosenjak.

Što će biti dalje nije poznato.

- Nemamo nikakve informacije. Teško je reći kako će izgledati iduća sezona i tko će gdje završiti. Pretpostavljam da će Uprava razgovarati s igračicama kad sezona završi te da će se posložitii struka i ekipa, dodaje Prosenjak.

Povratak u prvoligaško društvo nije tako jednostavan.

- Moraš složiti jako dobru ekipu i svašta se mora poklopiti. Jedan kiks te može odvojiti od cilja. One najbolje ekipe vrlo malo gube u drugoj ligi. Ne znam kakva su razmišljanja igračica i kako će izgledati nova ekipa, ne znam ni gdje ću ja biti. Kruže priče da više neću biti trenerica. Pretpostavljam da ćemo više znati kada sezona završi, zaključila je Adrijana Prosenjak.