ZAMET - SPAČVA Rukometaši Zameta na svom parketu nastavljaju borbu za plasman u Ligu za prvaka

Subota, 16. veljače 2019. 09:37 Napisao/la  SC

Proteklu utakmicu pobijedili smo u odličnoj atmosferi u Dvorani mladosti, a uvjeren sam da će nas brojni prijatelji Zameta doći podržati i ovoga puta, kaže Boris Konjuh

Pozitivna atmosfera u Dvorani mladosti
Pozitivna atmosfera u Dvorani mladosti

 Rukometaši Zameta u 15. kolu ove subote na svom parketu igraju protiv Spačve protiv koje je u prvom dijelu prvenstva doživjeli poraz.

Iza rukometaša Zameta je pozitivna serija u kojoj su u proteklih osam odigranih kola pobijedili pet puta, jednu utakmicu odigrali neodlučeno te su poraženi samo dva puta.

Trener Nedjeljko Lalić može računati na kompletan roster, a Zametu je ova utakmica itekako važna u borbi za Ligu za prvaka s obzirom na to da se pet klubova nalazi unutar samo tri boda.

- Pred nama je vrlo važna utakmica u kojoj sam siguran da ćemo ostaviti srce na parketu kako bismo došli do važne pobjede. Čestitam dečkima na pristupu u proteklom razdoblju i mislim da su itekako svjesni koliko nam ova utakmica znači. Proteklu utakmicu pobijedili smo u odličnoj atmosferi u Dvorani mladosti, a uvjeren sam da će nas brojni prijatelji Zameta doći podržati i ovoga puta, kaže Boris Konjuh, team manager RK Zamet:

Utakmica se igra u Centru Zamet s početkom u 19 sati.