VEDRAN BABIĆ Igrači su pokazali da vrijede više od plasmana u regularnom dijelu sezone

Petak, 05. travnja 2019. 13:35 Napisao/la  SC

Nikola Nabić Tin Lučin i Vedran Babić najavili utakmicu između rukometaša Zameta i Rudana iz Labina

Nikola Babić, Vedran Babić i Tin Lučin
Nikola Babić, Vedran Babić i Tin Lučin

 

U Vip prostoru Centra Zamet u petak je održana konferencija za medije na kojoj je najavljena utakmica 4. kola Lige za ostanak između Zameta i Rudana iz Labina.

Utakmica se igra u subotu u Centru Zamet s početkom u 18 sati.

- Za mlade ekipe se zna da su pune oscijalcija, ali kada pogledamo sezonu vidimo da i ono što smo gubili to je bilo samo sa nekoliko pododaka zaostatka. Smatram da smo puno napredovali od početka sezone i ne vidim razlog zašto ne bi do kraja ove Lige za ostanak bili prvi i time pokazali da smo zaslužili biti u Ligi za prvaka, rekao je iskusni Nikola Babić.

- Čeka nas teška, čvrsta utakmica. To je bitna utakmica i njima i nama. Nama kako bi upisali novu domaću pobjedu i nastavili pobjednički niz, a njima kako bi nadoknadili domaći poraz iz prošlog kola. Trebamo krenuti sto posto od prve minute, nametnuti svoj ritam i postaviti se kao favorit, naglašava mladi Tin Lučin.

- Primarni cilj utakmica Lige za ostanak su pobjede, što smo u prve tri utakmice i ostvarili. U tim utakmicama igrači su pokazali da vrijede više od plasmana u regularnom dijelu sezone. Prije nekoliko dana su stigli reprezentativni pozivi, Tin Lučin ide na pripreme juniorske reprezentacije, Fran Lučin, Veron Načinović, Patrik Martinović i Tin Tomljanović idu na pripreme kadetske reprezentacije dok je Matija Starčević u pričuvama kadetske reprezentacije. Čestitam dečkima na pozivima, jer su to i zaslužili, rekao je direktor Vedran Babić.