MRK ZAMET PREDSTAVIO IGRAČE

Sandro Samardžić, Tony Zarev i Vanja Šehić potpisali

Utorak, 09. srpnja 2019. 15:07 Napisao/la  SC

Novim dečkima želim dobrodošlicu u klub, došli su u zdravu sredinu u kojoj se dobro radi i siguran sam da će u njoj biti zadovoljni, kaže predsjednik Devčić

Predstavljanje u SRC Zamet
Predstavljanje u SRC Zamet

 

Sandro Samardžić, Tony Zarev i Vanja Šehić novi su igrači MRK-a Zamet.

U Vip prostoru Centra Zamet održana je konferencija za medije na kojoj su trojicu novih igrača predstavili Vedran Devčić, predsjednik kluba, Vedran Babić, direktor RK Zamet i Boris Konjuh, team manager:

- Prethodna sezona imala je mnogo uspona i padova, ali najbitniji je naš ostanak u ligi i iskustvo koje je dodatno osnažilo našu mladu ekipu. Definitivno imamo pogled prema Ligi prvaka, pa i najužem vrhu Premijer lige. Do kraja ovog tjedna u potpunosti će se riješiti i stručni stožer i mislimo da imamo ekipu koja realno vrijedi jako puno, kao i ambicije koje ćemo formulirati u narednom periodu. Novim dečkima želim dobrodošlicu u klub, došli su u zdravu sredinu u kojoj se dobro radi i siguran sam da će u njoj biti zadovoljni, kaže predsjednik Devčić.

- Drago nam je da će tri mlada igrača pojačati konkurenciju uoči početka nove sezone. U posljednjih 5 godina nije bilo manje odlazaka i to dovoljno govori o činjenici kakve su nam ambicije. Dobra vijest je da je jučer došao poziv na okupljanje hrvatske kadetske rukometne reprezentacije koje će se održati u Delnicama, a pozvana su sva četvorica naših standardnih reprezentativaca - Starčević, Načinović, Lučin i Martinović, naglasio je direktor Babić.

Trojica novih igrača željni su afirmacije:

- Sretan sam što se nakon 4. sezone ponovno vraćam u Zamet. Zahvaljujem se ovim putem Dubravi na provedenom vremenu kod njih, mislim da sam dodatno napredovao. Maksimalno ću se truditi i dati sve od sebe na treninzima i na terenu, kaže Samardžić.

- Drago mi je što ću zaigrati u tako velikom klubu kao što je Zamet. Ovo je za mene novi iskorak u karijeri obzirom da sam nakon druge lige provedene u Rovinju i odlične ovim putem protekle sezone u Mornar Crikvenici došao do Premijer lige. Počašćen sam što ću igrati u tako ambicioznoj ekipi, potrudit ću se dati svoj maksimum i zaista mi je velika privilegija igrati u Premijer ligi, rekao je Zarev.

- Cijelu svoju rukometnu karijeru sam proveo u Labinu i ovim putem se zahvaljujem svima u bivšem klubu kao i publici koja me vjerno pratila svih ovih godina. Zamet poznajem jako dobro. Svjestan sam u kakav sam klub došao, u potpunosti sam spreman, a moji su ciljevi i ambicije veliki, smatra Šehić.

Boris Konjuh iskoristio je trenutak da bi se osvrnuo na nastup riječkih studenata:

- Iskoristio bih priliku da pohvalim uspjeh naših rukometaša na Europskom prvenstvu u Poljskoj. Ovo je jako dobra najava za budućnost tima, sve su to mladi potentni igrači koji se neprestano dokazuju, a tek se trebaju eksponirati. Drago nam je da su sve to mladi dečki iz regije, koji su još jednom potvrdili naše velike ambicije, kaže Konjuh.