Mateo Hrvatin u nastavku sezone trebao bi raspolagati s još jačom momčadi

Ponedjeljak, 08. siječnja 2024. 20:27 Napisao/la  SC

Na prvom treningu pojavili se Damir Vučko i Tin Tomljanović, u nastavku sezone očekuje se prvi nastup Antonija Dizdara

Mateo Hrvatin u nastavku sezone trebao bi raspolagati s još jačom momčadi

Rukometaši Zameta počeli su pripreme za nastavak sezone, kratko je trajao odmor tijekom božićno-novogodišnjih blagdana.

U ponedjeljak je trener Mateo Hrvatin održao prvi trening u novog godini, ovo je razdoblje u kojemu igrači rade prema progamu Emila Baltića, trenera specijaliziranog za fizičku pripremu.

Baltićeva uloga posebno će biti važna u radu nekolicine igrača koji se polako vraćaju u optimalno stanje, na prvom treningu pojavili su se kapetan Damir Vučko i Tin Tomljanović, u nastavku sezone očekuje se prvi nastup Antonija Dizdara.

Naravno da će igračima koji su duže izbivali trebati više vremena da kroz utakmice uhvate natjecateljski ritam, prema svemu sudeći Hrvatin bi u nastavku sezone trebao raspolagati s još jačom momčadi od momčadi Zameta, koja je prvi dio sezone završila bez poraza u prvenstvu i pobjedom protiv premijeligaša Karlovca u kupu.

Zamećani će pripreme odraditi u dvorani Centra Zamet, uz nekoliko pripremnih utakmica Zamećani će sudjelovati na turniru u Ajdovščinu gdje će snage odmjeriti sa slovenskim i austrijskim prvoligašima.

Prvu utakmicu u prvenstvu igraju 17. veljače protiv Dubovac-Gaze na Zametu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.