NEDJELJKO LALIĆ Pripremamo se bez dramatiziranja, sada razmišljamo samo o Rudaru

Srijeda, 24. travnja 2019. 14:12 Napisao  I. V.

Zamećani triput gostuju u preostalih pet kola u Ligi za ostanak, kod kuće igraju protiv Sesveta i Varaždina

Nedjeljko Lalić
Nedjeljko Lalić

 

Rukometaši Zameta porazom u Varaždinu završili su prvi krug natjecanja u Ligi za ostanak.

U preostalih pet kola Zamećani triput gostuju, evo rasporeda:

6. kolo: Rudar - Zamet
7. kolo: Zamet - Sesvete
8. kolo: Gorica - Zamet
9. kolo: Rudan - Zamet
10. kolo: Zamet - Varaždin

Nakon prvih pet kola jasno je da ništa nije jasno što se tiče ostanka, čak i zadnji Rudar ima teoretske šanse za ostanak. 

- Imamo 16 bodova, bod više od Rudana iz Labina koji je u istoj situaciji kao i mi što se tiče rasporeda, također triput gostuju. Mi bismo na svojem parketu trebali pobijediti obje utakmice, bilo bi dobro da osvojimo barem dva boda negdje na gostovanju. U subotu igramo protiv Rudara u Rudama. Oni su sve utakmice tijesno izgubili, sigurno nisu dignuli ruke od prve lige, igrat će maksimalno protiv nas, još uvijek imaju nekakve šanse, kaže trener Nedjeljo Lalić.

Ima li posljedica varaždinskog poraza?

- Nema posljedica, odradili smo trening, koncentrirani smo na utakmicu protiv Rudara u subotu. Pripremamo se bez dramatiziranja, sada razmišljamo samo o Rudaru, a onda ćemo razmišljati o drugim utakmicaam. Nadam se da ćemo smoći snage da ostvarimo rezultat u interesu kluba. Nakon tjedan dana izbivanja vratio se Veron Načinović, sada smo kompletni. Svaka je utakmica vrlo izjednačena, dovoljno je da imaš malo slabiji dan i da izgubiš. Moramo biti oprezni i svaku utakmicu maksimalno ulaziti, poručuje Lalić.