Igor Marijanović: Ovo je pokazatelj na koji način dalje i koliko ovi dečki vrijede!

Nedjelja, 26. rujna 2021. 14:35 Napisao/la  KS

Nema mjesta nikakvom dizanju nosa, premladi smo i preneiskusni da bismo sada pomislili da možemo lako odigravati utakmice, upozorava trener Zamećana

Igor Marijanović
Igor Marijanović Foto: Kristian Sirotich

Nakon dva uvodna poraza radost prve pobjede osjetili su i rukometaši Zameta.

Momčad trenera Igora Marijanovića deklasirala je Moslavinu, koja na Zametu nije imala što izgubiti budući da je u sezonu ušla dvjema pobjedama.

- Napokon smo probili led. Kada ti netko tako rasterećen dolazi i nema što izgubiti, a ti naprosto moraš pobijediti, onda nikad nije lako igrati. Osim toga, nervozu nam je činilo i to što smo svi mi unaprijed upisali tu pobjedu protiv Moslavine, očekivali smo da ćemo biti unutar pet, šest razlike, ali onda smo ih pretrčali i odradili fenomenalan posao. Kompletna momčad, od Dorića na golu, preko čitave obrane. Prezadovoljan sam, kazat će Igor Marijanović, trener Zameta.

Jasno je zašto je Marijanović zadovoljan, ovako uvjerljiva pobjeda najbolja je potvrda da je momčad na dobrom putu.

- Ovo je pokazatelj na koji način dalje, kao što je pokazatelj da ovi dečki vrijede. No, nema mjesta nikakvom dizanju nosa i mišljenju da će sve unaprijed samo dolaziti. Moramo raditi još jače i svaku utakmicu biti na maksimumu od prve do posljednje sekunde. Premladi smo i preneiskusni da bismo sada pomislili da možemo lako odigravati utakmice, nastavit će Marijanović.

Pobjeda protiv Moslavine došla je u pravo vrijeme.

- Ovo nam je baš trebalo nakon dva uvodna poraza, bez obzira što smo izgubili od dviju najboljih momčadi u našoj skupini. Trebalo nam je da pokažemo mišiće i da se napunimo samopouzdanjem. Sada se odmah prebacujemo na Varaždin i pokušat ćemo ovakvu igru ponoviti i gore.