TRAJE POTRAGA ZA TRENEROM

Igor Dokmanović privremeni trener MRK Zamet

Ponedjeljak, 01. listopada 2012. 17:14 Napisao  Milan Kosanović

Nema vremena za neke radikalne promjene, kaže Igor Dokmanović

Rukometaši Zameta dobili su novog trenera, ali samo nakratko. Bivši igrač Zameta Igor Dokmanović, inače trener u mlađim kategorijama riječkoga prvoligaša, privremeno je rješenje dok vodstvo kluba ne dogovori detalje oko angažmana za sada nepoznatog trenerskog imena.

-          Igor Dokmanović će voditi ekipu na utakmici u Gorici, riječ je o privremenom treneru. U pregovorima smo s dugotrajnim trenerskim rješenjem koji će preuzeti ekipu čim finaliziramo detalje ugovora, rekao je sportski direktor Zamećana Aleksandar Čupić koji nije želio otkriti ime trenera s kojim klub pregovara.

-          Za sada je sigurno da ću voditi momčad protiv Gorice, a za dalje je jedino sigurno da ništa nije sigurno, rekao je uvijek dobro raspoloženi Igor Dokmanović te nastavio:

-          Nema vremena za neke radikalne promjene, pokušat ću ujediniti ekipu i natjerati ih da ne razmišljaju o ničem drugom osim o rukometu. Odazvao sam se isključivo da pomognem klubu, nije bilo nikakvih razgovora o bilo čemu drugom osim o tome da izađem u susret vodstvu kluba, objasnio je Dokmanović te zaključio:

-          Ne želim ništa obećavati, mogu tek reći da ću dati sve od sebe u ovom kratkom periodu, a isto očekujem i od ekipe. Siguran sam da ću se poslije ovoga pogledati u ogledalo i znati da sam pružio svoj maksimum da pomognem klubu u ovoj nezavidnoj situaciji, zaključio je Dokmanović, koji je u ponedjeljak navečer odradio i prvi trening s momčadi Zameta koja će pod njegovim vodstvom u petom kolu Premijer lige u Gorici tražiti prve prvenstvene bodove.

Fotogalerija: Sandro Donda