NADE HNK-a RIJEKA

Marciuš i Bagadur potpisali dvogodišnje ugovore

Srijeda, 29. svibnja 2013. 14:40 Napisao/la  SC

-  Stručni stožer i Uprava HNK Rijeka aktivno rade na afirmaciji mladih igrača, objasnio je sportski direktor Srećko Juričić

Osamnaestogodišnji Marko Marciuš i sedamnaestogodišnji Ricardo Bagadur, stipendisti HNK Rijeka, u srijedu su potpisali profesionalne ugovore s riječkim prvoligašem na dvije godine s opcijom produljenja na tri godine. Uoči potpisivanja ugovora s mladim igračima, sportski direktor Srećko Juričić rekao je:

- Stručni stožer i Uprava HNK Rijeka aktivno rade na afirmaciji mladih igrača. U karijeri svakog nogometaša, počevši od njegovih nogometnih početaka, potpisivanje profesionalog ugovora svakako je jedan od ključnih događaja na putu razvoja, kao nagrada za zalaganje i odricanje, ali i prilika da se dokaže i nametne svojim radom.

Oba igrača nisu skrivala svoje zadovoljstvo pri potpisivanju ugovora. Marko Marciuš nakon potpisivanja izjavio je:

-  Nadam se da ću opravdati povjerenje i ukazanu priliku. Sretan sam i zahvalan što mi je Uprava ukazala povjerenje. Veselim se svim budućim uspjesima kao dio ekipe.

Ricardo Bagadur je dodao:

- Hvala na povjerenju Upravi i stručnom stožeru. Ovo je poticaj za daljni rad. Želim se dokazati zalaganjem, puno raditi da dođem do uspjeha. Dva puta sam imao priliku igrati pod stijenama Kantride, mogu reći samo da je to ostvarenje mojih snova i nadam se da ću se nametnuti da ponovno zaigram.

HT Prva liga

Rbr Klubovi Gol razlika Bodovi
1 GNK Dinamo 44 68
2 NK Osijek 29 66
3 HNK Rijeka 6 51
4 HNK Gorica 16 50
5 HNK Hajduk Split 4 44
6 NK Slaven Belupo -9 31
7 HNK Šibenik -11 29
8 NK Varaždin -29 25
9 NK Istra 1961 -22 24
10 NK Lokomotiva -28 23