IGOR BIŠĆAN Moraš osjetiti suca da ne ostane dojam da je nešto smišljeno došao napraviti

Četvrtak, 16. svibnja 2019. 00:27 Napisao/la  SC

Dobro smo se spremili, ali poremetile su nas stvari na koje nismo mogli utjecati. Nešto smo i mi samo tome pridonijeli, kaže trener Rijeke nakon poraza od Osijeka

Igor Bišćan
Igor Bišćan

Rijeka je doživjela poraz (1:2) od Osijeka u utakmici koju je prelomio crveni karton koji je u 38. minuti dobio Domagoj Pavičić.

- Idealno smo otvorili utakmicu, odveli je u smjeru u kojem smo željeli. Dobro smo se spremili, ali poremetile su nas stvari na koje nismo mogli utjecati. Nešto smo i mi samo tome pridonijeli, jer moraš osjetiti suca od prve minute da ne ostane gorak okus i dojam da je nešto smišljeno došao napraviti. Ne smiješ mu dati ni malo razloga! Nešto smo mu mi dali, nešto se dogodilo samo od sebe zbog nekih drugih razloga. Na kraju ostaje gorčina u nama zbog načpina na koji smo izgubili utakmicu, kazao je trener Rijeke Igor Bišćan.

- Velika pobjeda za nas. Opet nam se dogodilo kao protiv Dinama da smo praktično iz prve šanse primili gol, malo nas je to presjeklo, uvukla se nesigurnost kod mojih igrača, bilo je malo i straha. Rijeka je odlična momčad, defanzivno je dobro posložena, stvarno su bili tvrdi. Ušli smo nakon izjednačenja u dobro razdoblje igre, crveni karton sigurno nam je olakšao posao, od toga trenutka Rijeka više nije mogla parirati. Drugi dio utakmica bila je jednosmjerna ulica, bilo je jedino važno da ne dozvolimo da se dogodi neka kontra, kaže trener Dino Skender.

 

HT Prva liga

Rbr Klubovi Gol razlika Bodovi
1 GNK Dinamo 40 65
2 HNK Rijeka 11 47
3 NK Lokomotiva 13 46
4 HNK Hajduk Split 17 45
5 NK Osijek 13 42
6 HNK Gorica -8 35
7 NK Slaven Belupo -19 26
8 NK Istra 1961 -21 19
9 Inter Zaprešić -23 17
10 NK Varaždin -23 17