HNK Rijeka i Sava osiguranje nastavljaju uspješnu suradnju, potpisan novi ugovor

Petak, 12. srpnja 2019. 18:25 Napisao/la  HNK Rijeka
Damir Mišković i David Kastelic
Damir Mišković i David Kastelic

 

David Kastelic, predsjednik uprave Zavarovalnice Sava d.d. i Damir Mišković, predsjednik HNK Rijeka u petak su u Kranjskoj Gori potpisali ugovor kojim osiguravajuće društvo produžuje generalno sponzorstvo riječkog kluba do kraja sezone 2022./2023.

Partnerstvo, koje je već u prvoj sezoni kulminiralo osvajanjem povijesne prve titule prvaka Hrvatske, trajat će tako najmanje sedam zajedničkih godina, u kojima riječki nogomet može računati na pouzdanog partnera što je naglasio i predsjednik Mišković.

- Suradnja sa Sava osiguranjem pokazala se više nego uspješnom što najzornije pokazuje osvajanje naslova prvaka i dva Kupa Hrvatske, te nastup u kvalifikacijama Lige prvaka i skupinama Europske lige. Zahvaljujem Sava osiguranju na potpori, vjerujem da smo našom prezentacijom i rezultatima opravdali vaše povjerenje. Nadam se da će svi Riječani, koji još dosad nisu, osigurati se u Sava osiguranju i na taj način pomoći vama kao što vi pomažete klub. Vjerujem da ćemo u idućem periodu zajednički ostvariti velike uspjehe, rekao je Damir Mišković, predsjednik HNK Rijeka.

HNK Rijeka će logo Sava osiguranja nositi na prsima, kako u hrvatskim tako i u europskim natjecanjima, najmanje još naredne četiri sezone.

Zajedničke sportske i marketinške interese naglasio je i David Kastelic.

- U društvu Sava osiguranje ponosni smo što sponzoriramo najuspješnije klubove u regiji, tako da smo sretni što možemo produžiti ugovor s HNK Rijeka. Slično kao i u slučaju naših nacionalnih prvaka u Sloveniji, Rijeka je ta koja na hrvatskom tržištu može postići najviše u sportsko-marketinškom smislu. To je već i dokazano osvajanjem titule državnog prvaka i vjerujem da ćemo zajedno moći ispisati još izvrsnih sportskih priča , rekao je David Kastelic, predsjednik društva Zavarovalnica Sava d.d.

Sava osiguranje drugi je najveći osiguratelj u regiji u kojoj HNK Rijeka predstavlja jednog od najbolje organiziranih sportskih klubova.

Slovensko osiguravajuće društvo svoje znanje usmjerava u razvoj novih procesa i ponuda od kojih će posebne koristi i pogodnosti imati i navijači Rijeke.

HT Prva liga

Rbr Klubovi Gol razlika Bodovi
1 GNK Dinamo 22 34
2 HNK Hajduk Split 15 30
3 NK Lokomotiva 4 25
4 NK Osijek 6 23
5 HNK Rijeka 1 22
6 HNK Gorica 0 22
7 NK Istra 1961 -9 12
8 NK Slaven Belupo -17 12
9 Inter Zaprešić -10 11
10 NK Varaždin -12 11