LOVRO PAPARIĆ Igramo daleko bolje nego na početku sezone, ostale su tri najvažnije utakmice

Srijeda, 12. veljače 2020. 11:22 Napisao/la  V. P.

Pritiska i nervoze ima prije svake utakmice, a pogotovo prije iduće dvije utakmice, kaže centar Primorja EB

Lovro paparić (Primorje Eb)
Lovro paparić (Primorje Eb) Foto: VK Primorje EB

Vaterpolisti Primorja Erste bank ostvarili su drugu pobjedu u Ligi za prvaka.

Nakon Vojvodine, pobijedili su Nais na Kantridi 15:8, rezultat je mogao biti izraženiji:

- Opustili smo se pred kraj, jer smo od početka stekli  veliku prednost. Ušli smo u utakmicu maksimalno koncentrirano i riješili smo pitanje pobjednika prije kraja, rekao je centar Primorja EB Lovro Paparić.

Nišku momčad Primorjaši su pobijedili i na početku sezone u Nišu.

- Na  početku sezone nismo znali ni što mi možemo, ni kakvi su oni, ali dobili smo s dva pogotka razlike. Ova utakmica je bila lakša, možda zato jer smo igrali doma, a činjenica je da smo se dobro pripremili tijekom zimske stanke, dodaje Paparić koji je bio najefikasniji sa šest pogodaka u riječkoj momčadi.

U Ligi za prvaka riječkim vaterpolistima preostale su tri utakmice, dvije sa vodećim momčadima, protiv Radničog igraju na Kantridi, protiv Solarisa igraju u Šibeniku.

- Ostale su tri najvažnije utakmice. Pripremit ćemo se maksimalno i vidjeti kako će ići. Ne znamo što očekivati jer ne znamo kako su se oni pripremili. Nadam se pozitivnim rezultatima, jer  igramo daleko bolje nego na početku sezone. Uigraniji smo, dobili smo poletnost u bazenu i vjerujem da će sve biti dobro na kraju, poručuje centar Primorja EB.

Iako pred njih nije postavljen imperativ ulaska u A-1 ligu, osjeća se nervoza pred važne utakmice:

- Pritiska i nervoze ima prije svake utakmice, a pogotovo prije iduće dvije utakmice, ali to je sport. Trebamo dati sve od sebe i na kraju će doći pozitivan rezultat, zaključio je Paparić.