BOBAN VOŠTIĆ Suradnja s Trstom pomogla nam je da održimo formu, dvaput tjedno igramo utakmice

Subota, 20. travnja 2019. 13:07 Napisao/la  V. P.

Pogledali smo ponovno zadnju utakmicu koju smo igrali na Kantridi i analizirali sve pogreške. Dečki su maksimalno spremni, kaže pomoćni trener Primorja EB uoči utakmice protiv Solarisa

Boban Voštić i Igro Hinić
Boban Voštić i Igro Hinić Foto: Primorje EB

Vaterpolisti Primorja Erste banke nestrpljivo broje dane do početka razigravanja za plasman od petog do osmog mjesta u prvenstvu Hrvatske.

Primorjaši su izašli u susret dubrovačkom Jugu te su ranije od planiranog odigrali oba susreta sa Dubrovčanima, ali se zato stanka produžila.

No, brige za formu nema, jer su Primorjaši stanku dobro iskoristili.

- Već dugo vremana surađujemo s Trstom što smo iskoristili za utakmice dva puta tjedno, tako da nam je to pomoglo da održimo ritam. S Trstom smo na istoj valnoj duljini, odlični su sparing partneri tako da su te međusobne utakmice vrlo zanimljive. Zbog toga se neće osjetiti  razlika zbog stanke. Igrači će se ovaj tjedan osvježiti, finalizirat ćemo pripreme za predstojeću utakmicu, rekao je pomoćni trener Primorja EB Boban Voštić.

Protivnik Primorju EB je šibenski Solaris, koji je s Primorjašima igrao i A2 Regionalnu ligu.

- Izvukli smo sve o njima, pogledali smo ponovno zadnju utakmicu koju smo igrali na Kantridi i analizirali sve pogreške. Dečki su maksimalno spremni i vjerujem da ćemo puno bolje odigrati s njima. Nedostajat će nam ozlijeđeni Peroš, ali svi ostali su spremni, dodaje Hinićeva desna ruka.

Iskusni Srđan Aksentijević, koji je preskočio posljednje utakmice, vratio se nakon ozljede.

- Osjeti se da je Aksentijević pauzirao nešto duže, ali on je iskusan igrač koji je prošao puno u karijeri i koji se zna nositi s time. Protiv Solarisa trebamo biti opušteni, dati sve od sebe i gristi cijelu utakmicu. Ako budemo takvi, rezultat će biti na našj strani, zaključio je Boban Voštić.