AQUA QUEEN Tradicionalna ljetna revija Primorja Aqua Maris posvećena legendarnom bandu

Četvrtak, 11. srpnja 2019. 10:40 Napisao/la  SC
AQUA QUEEN  Tradicionalna ljetna revija Primorja Aqua Maris posvećena legendarnom bandu

 

Plivačice Kluba sinkroniziranog plivanja Primorje Aqua Maris u nedjelju, 14. srpnja 2019. godine, u 21.15 sati na Bazenima Kantrida izvode koreografiju na glazbu legendarne grupe Queen.

U predstavi sudjeluje osamdesetak plivačica svih uzrasta na završetku još jedne izuzetno uspješne sezone u kojoj su osvojeni naslovi državnih prvakinja i ostvareni zapaženi reprezentativni nastupi.

Plivačice će svoje revije izvesti uz nastup uživo možda i najvećeg europskog banda koji izvodi glazbu grupe Queen.

To je beogradski band ”Queen real tribute" koji je u desetak godina postojanja obišao čitav svijet.

Svojim talentom preslikavanja originala zadivili su zapanjenu publiku, a 2008. u Zagrebu snimili su i live koji je izašao na DVD-u „Magic Rhapsody“.

Detalji kojima bend posvećuje pozornost u scenskom nastupu su također fascinantni.

Frontmen nosi identične kostime kakve je nosio karizmatični Freddie Mercury uz nevjerojatnu sličnost glasa, gitarist koristi model gitare baš kao i Brian May te svira kovanicom umjesto trzalicom kako bi dočarao originalni Queen zvuk.

Nakon nastupa na Kantridi nastupit će i na ATP turniru u Umagu.

Plivačicama ovo nije prvi ovakav nastup.

Do sada je izvedeno ukupno deset uspješnih mjuzikala (teme iz mjuzikala “Chicago”, “Briljantin”, “Mamma mia” i druge), na ljetnim i božićnim revijama.

Većinom su to revije koje su pripremile same trenerice Kluba, ali ponosni smo i na suradnju s Hrvatskim narodnim kazalištem "Ivan pl. Zajc" u Riječkim ljetnim noćima 2009., 2010. i 2017. godine kada smo bili sudionici programa.

Koreografije su pripremile trenerice Kluba, a scenu potpisuje Aleksandra Saršon Pezelj.

Ulaznice se mogu kupiti u tajništvu Kluba i na Korzu, a ako ih preostane moći će se kupiti i prije početka predstave na Bazenu.