DVOSTRUKA KRUNA

Plivači i plivačice Primorja ekipni prvaci države

Nedjelja, 21. prosinca 2014. 13:55 Napisao/la  L.K.

Primorjašice su obranile prošlogodišnji naslov, a Primorjaši postali novi prvaci države 

Ženska ekipa Primorja obranila je prošlogodišnji ekipni naslov. Ove godine dostojnog protivnika imale su u plivačicama dubrovačkog Juga koje su bile pojačane odličnim Slovenkama Anjom Klinar i Tanjom Šmid, no ženska ekipa u sastavu: Sanja Jovanović, Željana Knežević, Ana Matković, Roberta Mulac, Patricia Vrbos, Ana Petrović i Ema Krajinović uspjele su šačuvati  minimalnu prednost iz prvog dana i s osvojenih 19690 bodova opet pehar donijeti na Kantridu. Iza Primorjašica ostale su plivačice Juga (19647) i zagrebačkog ZPK-a (18431).

Muška ekipa Primorja u sastavu: Dinko Jukić, Saša Gerbec, Teo Kolonić, Matej Maras, Sven Arnar Saemundsson, Alan Smajli i Lovro Draginić postala je prvak države sa osvojenih 21080 bodova ispred drugoplasirane Mladosti (20698) i trećeplasirane ekipe ZPK-a (20560).

Ženska ekipa Nevere ispala je iz B skupine kao posljednja osmoplasirana momčad sa osvojenih 11432 boda. Bio je to maksimum mladih plivačica Nevere čija se ekipa sastoji samo od dvije seniorke, jedne juniorke, a ostalo su sve mlađe juniorke.

Rezultati 3. dijela

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.