DVOSTRUKA KRUNA

Plivači i plivačice Primorja ekipni prvaci države

Nedjelja, 21. prosinca 2014. 13:55 Napisao/la  L.K.

Primorjašice su obranile prošlogodišnji naslov, a Primorjaši postali novi prvaci države 

Ženska ekipa Primorja obranila je prošlogodišnji ekipni naslov. Ove godine dostojnog protivnika imale su u plivačicama dubrovačkog Juga koje su bile pojačane odličnim Slovenkama Anjom Klinar i Tanjom Šmid, no ženska ekipa u sastavu: Sanja Jovanović, Željana Knežević, Ana Matković, Roberta Mulac, Patricia Vrbos, Ana Petrović i Ema Krajinović uspjele su šačuvati  minimalnu prednost iz prvog dana i s osvojenih 19690 bodova opet pehar donijeti na Kantridu. Iza Primorjašica ostale su plivačice Juga (19647) i zagrebačkog ZPK-a (18431).

Muška ekipa Primorja u sastavu: Dinko Jukić, Saša Gerbec, Teo Kolonić, Matej Maras, Sven Arnar Saemundsson, Alan Smajli i Lovro Draginić postala je prvak države sa osvojenih 21080 bodova ispred drugoplasirane Mladosti (20698) i trećeplasirane ekipe ZPK-a (20560).

Ženska ekipa Nevere ispala je iz B skupine kao posljednja osmoplasirana momčad sa osvojenih 11432 boda. Bio je to maksimum mladih plivačica Nevere čija se ekipa sastoji samo od dvije seniorke, jedne juniorke, a ostalo su sve mlađe juniorke.

Rezultati 3. dijela