Ekipno PH u plivanju: Primorjašiće brane naslov, Primorjaši predvođeni Dinkom Jukićem napadaju titulu

Subota, 20. prosinca 2014. 06:47 Napisao/la  L.K.

U subotu i nedjelju u Splitu se održava Ekipno A i B a u Zadru C  prvenstvo Hrvatske u plivanju

U subotu i nedjelju u Splitu se održava Ekipno A i B prvenstvo Hrvatske u plivanju, gdje će se za titule najboljih ekipa u muškoj i ženskoj konkurenciji boriti i plivačice i plivači Primorja.

 

2. kolo Novogodišnje lige 
Drugo kolo "Novogodišnje lige Kantrida 2014" u organizaciji PK Kantrida održat će se u subotu, 20. prosinca na Bazenima Kantrida s početkom u 9,30 (rasplivavanje u 8,30). Na rasporedu su discipline: 50 m prsno, 100 m leptir, 50 m slobodno, 100 m leđno, 200 m prsno i 200 m slobodno. U revijalnom dijelu svoje vještine pokazat će polaznici sportsko - rekreativne grupe te polaznici 2. godine Škole plivanja.

Prošlogodišnju titulu ekipnih prvakinja ove će godine braniti Sanja Jovanović, Željana Knežević, Ana Matković, Roberta Mulac, Patricia Vrbos, Ana Petrović i najmlađa Ema Krajinović dok će se za mušku titulu boriti plivači Dinko Jukić, Saša Gerbec, Teo Kolonić, Matej Maras, Sven Arnar Saemundsson, Alan Smajli i Lovro Draginić.

Na Ekipno B prvenstvo otputovale su i plivačice riječke Nevere čije će boje braniti Ariana Kostelić, Paola Pulić, Matea Kitak, Deana Kitak, Sara Kauzlarić, Ani Čudina i Laura Čudina, dok će plivači Nevere predvođeni velikim pojačanjem Stragom u Zadru boriti na Ekipnom C prvenstvu za ulazak u viši rang. Uz Dominika Stragu za mušku ekipu Nevere plivat će Andrej Belaić, Boren Brnčić, Marko Mrakovčić, Teo Ranić i Leo Prostran.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.