Riječki olimpijci ovjekovječeni na filmskom platnu

Petak, 11. svibnja 2012. 09:30 Napisao/la  SC

Film će trajati oko sat vremena. Među 84 sportaša bit će i oni koji su rođeni u Rijeci, ali su u svojoj sportskoj karijeri nastupali za druge države

Detalj sa snimanja - Ivan Ljubičić
Detalj sa snimanja - Ivan Ljubičić

Riječki olimpijci dobit će svojih pet minuta na filmskom platnu,  klub Riječkih Olimpijaca i producentska kuća „Sveznadar.com“ snimaju dokumentarni film „Riječki Olimpijci“.

Aramis Naglić i Ivan Ljubičić, a u ime „Sveznadar.coma“ sportski novinar Davor Sever i scenarist i redatelj Vanja Vinković, predstavili su ovaj projekt, a premijera se očekuje krajem lipnja ili početkom srpnja kao uvod u Olimpijske igre u Londonu.  

Film će trajati oko sat vremena,  a namjera je kroz kratke razgovore predstaviti 84 sportaša koji su sudjelovali na Olimpijskim igrama. Među njima će biti i oni koji su rođeni u Rijeci, ali su u svojoj sportskoj karijeri nastupali za druge države.

Riječki olimpijci tako će pred kamerom dobiti priliku ispričati svoja iskustva s Olimpijskih igara, podsjetivši se na svoja očekivanja, pripreme i sam nastup. Ovdje možete pogledati trailer filma.