Opatija Fight Club: Prvi put u svakom meču nastupa po jedan domaći borac

Utorak, 06. listopada 2015. 19:04 Napisao/la  SC

OFN 6 na rasporedu je 31. listopada

Opatija Fight Club: Prvi put u svakom meču nastupa po jedan domaći borac


Brojni ljubitelji borilačkih sportova krajem listopada napokon će ponovno moći uživati u jednom spektaklu zahvaljujući Opatija Fight Nightu 6 u opatijskoj sportskoj dvorani “Marino Cvetković”.

OFN 6 na rasporedu je 31. listopada, na popisu našlo se za sada devet odličnih mečeva, a ovo je prvi put da je organizator Opatija Fight Club uspio u svakoj borbi imati barem po jednog domaćeg borca s opatijsko-riječkog područja, što će zasigurno privući veliku pažnju brojnih fanova MMA i K1 mečeva.


Glavne zvijezde koje će zasigurno napuniti opatijsku dvoranu su Ivan Stanić, Mladen Kujundžić, Stipe Bekavac, Zlatko Bajić, Nikola Božić i Luka Žeželić.

- Nije bilo lako, ali uspjeli smo sastaviti jedan popis s 18 boraca za koje sve redom mogu reći kako su iznimno kvalitetni i svaki od njih definitivno ima što pokazati. Teško bi mi bilo neki od tih mečeva izdvojiti kao posebno atraktivan, radi se zaista sve redom o odličnim borcima i uvjeren sam kako gledatelje očekuje pravi spektakl, rekao je OFC-ov predsjednik Mladen Kranjčec.

Ulaznice po cijeni od 70 kuna mogu se kupiti od srijede na desetak prodajnih mjesta na širem riječkom i liburnijskom području.

Svi detalji o ulaznicama i cijelom eventu mogu se pronaći na Internet stranici www.ofc.hr.