Samanta Fabris, odbojkašica ŽOK-a Rijeka: Oporavak ne ide željenim tijekom

Srijeda, 04. travnja 2012. 11:11 Napisao  Marko Babić

- Nikada nisam bila toliko van pogona tako da mi je teško reći koliko će mi trebati da se vratim na neku razinu da mogu pomoći ekipi, rekla je Fabris

Mjesec dana prošlo je od kada je Samanta Fabris obavila pregled kod doktora Radovana Mihelića i vijesti nisu bile dobre. Utvrđeno je da se radi o prijelomu zamora stopala i da će Fabris propustiti prvi dio doigravanja, a povratak se mogao očekivati tek u eventualnom finalu. Samanta je krenula s terapijama, ali oporavak ne ide željenom brzinom.

- Dobro sam, ali daleko od toga da sam spremna za trening. Vjerovala sam da će sve ovo ići malo brže, već ne treniram negdje mjeseci i pol dana, ustvrdila je Samnata Fabris.

- Odradila sam terapije, sada idem u Selce na vježbe. Teško je sada išta procijeniti, jedni me uvjeravaju da ću se oporaviti za finale, drugi govore da je sezona ipak izgubljena, dodala je Fabris koja je protekle dvije godine bila najbolja igračica u riječkim redovima.

 - Sjedim doma, sjedim na terapijama, sjedim na treningu, samo sjedim. Nikakva korist od mene, dodat će Samanta Fabris u laganoj ironiji.

- Nikada nisam bila toliko van pogona tako da mi je teško reći koliko će mi trebati da se vratim na neku razinu da mogu pomoći ekipi. I ako se ne oporavim, vjerujem ja da cure mogu osvojiti prvenstvo, zaključila je Samanta Fabris.

Liga mladeži NS Rijeka

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.