PRVA LIGA ODBOJKAŠICA

Rijeka pobijedila Kostrenu u susjedskom derbiju

Subota, 14. ožujka 2015. 21:23 Napisao/la  SC

Utakmica 11. kola: Kostrena - Rijeka CO 0:3 (24:26, 22:25, 23:25)

Odbojkašice Rijeke CO
Odbojkašice Rijeke CO Foto: Lario Tus

Prva liga odbojkašica, skupina 4, utakmica 11. kola:

KOSTRENA - RIJEKA CO 0:3 (24:26, 22:25, 23:25)

Dvorana: SD Kostrena. Gledatelja: 50. Suci: Stipaničev i Tota (oba Rijeka). Delegat: Maksimovski (Križišće)

KOSTRENA: M. Bačić, Malec, Dujmić, Murgić, Vrbanc, Cicović, Jug, Šaban, Hodak, Malatestinić, V. Bačić

RIJEKA CO: Bačić, A.Popić, T. Popić, Barač, Milosavljević, Boban, Francetić, Šćulac, Mioč, Kraljević, Tomić, Cvijić

Odbojkašice Kostrene poražene su u susjedskom derbiju od Rijeke CO 3:0. Sva tri seta bila su neizvjesna i mogla su se prelomiti i na jednu i na drugu stranu. I jedna i druga ekipa bile su dosta oslabljene.

- Nedostajale su nam neke igračice, ali obzirom da smo ostanak osigurali, priliku su dobile i one koje su manje igrale. Bili smo blizu i prvi i drugi set, ali nismo ih uspjeli zaključiti u svoju korist. Bilo je zanimljivo, vodiš osam, devet razlike, imaš set loptu, a ne uspijesš osvojiti set. No, sve je u redu. Protiv Splita u zadnjem kolu ću također dati više prilike curama koje su manje igrale, kazao je trener Kostrene Željko Bradarić.

Kolega s druge strane Igor Lovrinov imao je više razloga za zadovoljstvo zbog pobjede, bez obzira što utakmica rezultatski nije imala značaj.

- I mi i Kostrena smo imali dosta izostanaka, tako da utakmica nije bila jako kvalitetna. Ipak, setovi su bili neizvjesni, dobivali su se na razliku. No, kako smo ih dobili mi, isto tako su mogli i oni. Sve u svemu lijepa pobjeda za nas. Ostalo je još jedno kolo, koje nikome ne znači ništa. Ni jedna ekipa se ne može pomaknuti. Zato ću pustiti mlađe kadetkinje da odigraju više u posljednjem kolu, rekao je trener odbojkašica Rijeke Igor Lovrinov nakon utakmice.