ODJECI KUPA HRVATSKE

Igor Lovrinov: Odigrali smo ispod svake kritike

Petak, 30. prosinca 2011. 09:49 Napisao  Marko Babić

- Kup smo igrali na domaćem terenu, bili smo zbog toga lagani favoriti i zato poraz boli. Odigrali smo ispod svake kritike - ustvrdio je riječki stručnjak

Trebao je to biti 13. trofej Igora Lovrinova, ali ovoga puta jednostavno nije išlo. Nisu Riječanke bile toliko slabije od Vukovarki, koliko jednostavno nisu imale provjerenu opciju u napadu na koju bi se mogle osloniti u ključnim trenucima. U Vukovaru u tim situacijama 99 posto lopti ide na Anu Starčević.

- Jednostavno smo psihološki loše pristupili. Bili smo preplašeni, ruke su nam se skratile, bili smo impresionirani ambijentom. Odigrali smo ispod svake kritike. Slično je bilo i prošle godine protiv Vukovara u finalu Kupa. To je tako, to je valjda cijena koja se mora platiti da bi mlade igračice stasale. Odigrali smo lošu utakmicu - ustvrdio je Igor Lovrinov istaknuvši da je za pobjedu trebalo biti samo malo sigurniji u nekim segmentima.

- Pali smo na servisu i prijemu, imao sam osjećaj da smo imali deset posto bolji prijem da bismo pobijedili. S druge strane zakazali smo i na početnom udarcu. Znao smo da ih ne možemo razbiti servisom, ali ne da ćemo biti i toliko bezopasni - dodao je riječki stručnjak koji je novo okupljanje zakazao za 3. siječnja.

- Ostao je gorak okus zbog izgubljenog Kupa, da smo uzeli trofej rekao bih da je prvi dio sezone bio sjajan. U Interligi kući pobjeđujemo, vani gubimo, točno onako kao što smo očekivali. Kup smo igrali na domaćem terenu, bili smo zbog toga lagani favoriti i zato poraz boli - zaključio je Igor Lovrinov.