NEOČEKIVANA SMJENA

Igor Lovrinov više nije trener odbojkašica Rijeke CO

Utorak, 24. listopada 2023. 11:40 Napisao/la  Kristian Sirotich

Ne bih želio ulaziti u detalje, ali procjenili smo u klubu da je to u ovom trenutku najbolje rješenje, kaže Lovrinov

Igor Lovrinov
Igor Lovrinov

Igor Lovrinov više nije trener odbojkašica Rijeke CO.

Poznati riječki stručnjak, koji je minulih sezona s iznimno mladom ekipom ostvario više nego zapažene rezultate, izbacivši u prvi plan nekoliko silno darovitih i talentiranih djevojaka, privremeno se povukao zbog zdravstvenih razloga.

Umjesto Igora Lovrinova na klupu će sjesti Krešimir Jurić, nekadašnjem odbojkašu Rijeke i povremenom hrvatskom reprezentativcu neće to biti prvo iskustvo rada u Rijeci.

Prije nekoliko sezona uspješno je vodio Riječanke, a nakon toga radio je i u Drenovi, odnosno s mladim odbojkašicama Drenove.

- Ne bih želio ulaziti u detalje, ali procjenili smo u klubu da je to u ovom trenutku najbolje rješenje. Krešimir Jurić odmah će preuzeti ekipu, rekao je Lovrinov, koji je u novu sezonu ušao s dvjema važnim pobjedama, a nakon toga su Riječanke poražene od objektivno kvalitetnijih suparnica, Marina Kaštele i Mladosti u Zagrebu.

Krešimiru Juriću na klupi će, kao i do sada Igoru Lovrinovu, asistirati Gordana Tomić.

Liga mladeži NS Rijeka

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.