Odbojkaši G. Vežice u petak kod Karlovca otvaraju Prvu ligu, ostanak u ligi prioritet

Četvrtak, 04. listopada 2012. 09:55 Napisao  Marko Babić

- Najveći problem je činjenica da u Dvorani mladosti imamo termin dva puta tjedno po sat i petnaest minuta. To je ispod svake rekreacije. Tražili smo od  Grada Rijeke dodatne termine, ali koliko znam nismo dobili odgovor, rekao je Marin Pujić, koji će imati ulogu igrača-trenera

 

 

 

Odbojkaši Gornje Vežice gostovanjem kod Karlovca u petak navečer (19.30) krenut će u novu sezonu Prve lige, druga jakosna skupina, koju su izborili doslovce u posljednjem trenutku. Naime, Vežičani su osvojili prvo mjesto u Drugoj ligi - zapad, a budući da su se jedini prijavili za kvalifikacijski turnir za Prvu ligu stekli su pravo nastupa u najvišem rangu. Hrvatska odbojkaška udruga odlučila je ipak prijeći preko činjenice da su Vežičani izborili Prvu ligu, te su ih ostavili u nižem rangu. Sve dok se predsjednik kluba Veljko Grozdanić nije opravdano obratio  nadležnim institucijama.

- Vidjeti ćemo kako će ići, malo smo se pojačali. Stigao nam je Siniša Bradić iz Opatije koji je veliko pojačanje i tu je sada Danijel Maričić. Na poziciju libera nam se vratio Sebastijan Pervan. Sve u svemu dobro smo pokriveni. Što očekivati? Iskreno, nisam stigao pogledati Karlovac u utakmici protiv Rijeke da vidim njihove mogućnosti. Dosta su oslabljeni u odnosu na prošlu godinu, mislim da bismo mogli pokušati nešto napraviti, ustvrdio je Marin Pujić, koji će biti u ulozi trenera-igrača ove sezone.

- Prioritet je ostanak u ligi. Znamo da su sve ekipe slabije u odnosu na lani, ali teško je nešto predivdjeti jer nismo imali prilike snimiti suparnike, pa ne znamo točno njihove mogućnosti. Vjerujem da smo nešto iskusniji u odnosu na prije dvije sezone kada smo bili dosta "zeleni" i da ćemo sada proći puno bolje. Nadam se samo da neće biti ozljeda, dodao je Pujić.

- Najveći problem je činjenica da u Dvorani mladosti imamo termin samo dva puta tjedno po sat i petnaest minuta. To je ispod svake rekreacije. Proteklih godina smo se snalazili na razne načine, pa bismo recimo odigrali  trening utakmicu protiv Opatije.  Svi igrači su ovdje zbog gušta i ljubavi prema odbojci. Svi rade ili studiraju i teško se ponekad prilagoditi zbog termina. Tražili smo od  Grada Rijeke dodatne termine, ali koliko znam nismo dobili odgovor,  zaključio je Marin Pujić.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.